Franco Fontana

Italy

Modena | website

Landscape,Puglia (1987) nummer 8 van 25, Fuji Hunt 240 gr glossy 40x60 cm in wissellijst met passepartout

€ 3500,00

Hierbij voor alle liefhebbers van Italië een prachtig lyrisch fotoboek van Fontana over de beroemde Via Appia. het is in het Engels geschreven Via Appia franco Fontana  De teksten zijn van Valerio Massimo Manfredi. Downloaden kost wel vijf minuten, het is een zwaar bestand.Geniet ervan, neem het rustig tot je en ontspan! Met de groeten van de oude Romeinen.

 Franco Fontana Biografie  laatste interview 19 januri 2014 vertaling op aanvraag: Sunday Interview   FontanaIntervistaPrima(2)

Een foto van een meester fotograaf, die in meer dan 60 musea hangt, en meer dan 400 tentoonstellingen achter de rug heeft, is veel prijziger dan de foto van een beginnend kunst fotograaf. De afwerking is meer dan perfect, Gesigneerd door de meester zelf. Eventueel met een opdracht voor de school!

De foto wordt geleverd met een handgesigneerd certificaat, een passepartout en een wissellijst. Formaat van de foto's zijn 30x45, of 50x60. of 70x100. De prijzen lopen van 1500 tot 7000 euro, maar dan hebb je ook een museumstuk in huis. je ontvangt tevens een prachtige dvd over de fotograaf en hoe hij tot zijn werk is gekomen.  OVERDEKUNST maakte een speciale selectie, die Fontana in consignatie heeft gegeven. Deze foto's zijn direct leverbaar, zoals op de foto is beschreven. Wil men een variant, dan kan de levertijd iets langer duren, omdat Franco Fontana vaak internaal reist en dan kan hij het niet signeren.

Op aanvraag kunnen we voor de verzamelaar onze serie polaroids in een digitaal  overzicht toesturen. Deze worden  door de Nederlandse galeriehouder - alleen via OVERDEKUNST - aangeboden.

 Zie hier een mooie tekst op de blog van Joost Lips http://aanwezigindezestap.wordpress.com/2011/08/27/de-magie-van-fotograaf-franco-fontana